Παρασκευόπουλος: “Καμία σχέση ο νόμος με την δίκη Λιγνάδη- Προσφεύγω στην Δικαιοσύνη”

 Παρασκευόπουλος: “Καμία σχέση ο νόμος με την δίκη Λιγνάδη- Προσφεύγω στην Δικαιοσύνη”

Σκληρή απάντηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ, Νίκου Παρασκευόπουλου, αναφορικά με την ψευδολογία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/07) γύρω από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Με τίτλο “Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα!”, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων πως “η απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν στηρίζεται σε αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά”, τονίζοντας παράλληλα πως η ψευδολογία έχει στόχο να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και να στιγματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου:

Ο “Νόμος Παρασκευόπουλου” ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε.

Ο οποίος “Ν. Παρασκευόπουλου” είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε … αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον Σύριζα, και το όνομα ενός προσώπου.

Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω.

Σεραφείμ Κοτρώτσος