• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Παπανικολάου:Δεν καταθέτω το πιστοποιητικό μου σε Λουδοβίκους και Αντουανέτες

 Παπανικολάου:Δεν καταθέτω το πιστοποιητικό μου σε Λουδοβίκους και Αντουανέτες

Σε εξαιρετικά σκληρή γλώσσα, το μέλος του ΔΣ της Ένωσης των γιατρών δημόσιων νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά Παναγιώτης Παπανικολάου (νευροχειρουργός, διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά) ξεκαθαρίζει μέσω των social media ότι δεν πρόκειται να καταθέσει το πιστοποιητικό του εμβολιασμού του στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εμβολιασμένος ήδη από τον Ιανουάριο όπως σημειώνει και με μαχητική προώθηση της αναγκαιότητας του εμβολιασμού με ένταση που μαζί με άλλους γιατρούς οδήγησε στο εμβόλιο «χίλιες φορές περισσότερους από όσους έχουν πείσει οι καθεστωτικοί Καθηγηταί τηλεμαϊντανοί τρόφιμοι της κυβερνητικής αυλής», ξεκαθαρίζει ότι δεν θα… κάνει την χάρη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν θα βάλει πλάτη:

στην συκοφαντική στοχοποίηση των υγειονομικών που είναι εμβολιασμένοι κατά 85%-95%, από τα πιο ψηλά ευρωπαϊκά ποσοστά

σε αναστολές εργασίας που στην τραγικά υποστελεχωμένη δημόσια Υγεία θα σημάνουν αναστολή του ΕΣΥ

στην χυδαία μετάθεση ευθυνών στον λαό

στην συγκάλυψη εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απέτυχε να εξασφαλίσει καθολικότητα και τώρα επισείει τον βούρδουλα της υποχρεωτικότητας

Τονίζει παράλληλα ότι «κάπου πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέρμα» στη χώρα που στους εξουθενωμένους υγειονομικούς ανακοινώνονται στις 25/8 αναστολές αδειών από 1/9, ενώ οι ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες κάνουν χρυσές δουλειές απαλλαγμένοι από ασθενείς covid-19. Στην ίδια χώρα που ο πρωθυπουργός πάει την κόρη του σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και την επόμενη η υπουργός Παιδείας ανακοινώνει καμαρωτή ότι «απεγκλώβισε από τα πανεπιστήμια τα παιδιά».

«Πρέπει να πάρουν έμπρακτα το μήνυμα πως η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία τους και πως οι ίδιοι δεν είναι Λουδοβίκοι και Αντουανέτες. ΑΡΚΕΤΑ», καταλήγει ο κ. Παπανικολάου.