• 16 Οκτωβρίου, 2021

Παπαδάκης: Γι’ αυτό αποχώρησα από την εκπομπή (vid)

 Παπαδάκης: Γι’ αυτό αποχώρησα από την εκπομπή (vid)

Ο Γιώργος Παπαδάκης πριν από λίγο στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, εξήγησε το λόγο που χθες αποχώρησε στον “αέρα”, όταν ανέβηκαν οι τόνοι με τους καλεσμένους του.

“Χθες αποφάσισα να σηκωθώ να φύγω. Κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σε αυτή την εκπομπή τα 31 χρόνια της ζωής της, οι πολιτικοί όποτε γουστάρουν σηκώνονται και φεύγουν. Έχουν αποχωρήσει από την εκπομπή αυτή τουλάχιστον 50 με 60 περιπτώσεις. Όταν στριμώχνονταν ή όταν δεν τους άρεσε η ερώτηση, βγάζανε μικρόφωνα και τα πετάγανε κυρίως από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ χθες αποφάσισα να συμπεριφερθώ ακριβώς όπως συμπεριφέρονται αυτοί. Εδώ δεν είμαστε το προεδρείο της Βουλής, ούτε μπορούμε να φωνάξουμε φρουρά. Δεν είναι θέμα αδυναμίας διεύθυνσης μιας συζήτησης, όταν ο άλλος δεν έχει τη διάθεση να συμμετέχει σε μια συζήτηση η κλείνεις τα μικρόφωνα ή φεύγεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ είχαν έντονη λογομαχία και δεν άκουγαν καν τις παρεμβάσεις του Γιώργου Παπαδάκη.

“Ακούστε με” έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη να συνεχίσει, καθώς ο ίδιος αδυνατεί και πέρασε μπροστά από την κάμερα βγαίνοντας από το στούντιο.

“Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί” τόνισε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.