• 31 Ιουλίου, 2021

Πανελλαδικές 2021: Πως μεταφέρθηκαν τα γραπτά των φετινών εξετάσεων από τα σχολεία στα βαθμολογικά κέντρα

 Πανελλαδικές 2021: Πως μεταφέρθηκαν τα γραπτά των φετινών εξετάσεων από τα σχολεία στα βαθμολογικά κέντρα

Η ΕΛΤΑ Courier μετέφερε συνολικά τα 168.277 γραπτά μαθητών από τα εξεταστικά προς τα βαθμολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα

Με 816 επείγοντα αυθημερόν δρομολόγια μεταφέρθηκαν στους βαθμολογητές τα συνολικά 3.731 δέματα με τα γραπτά μαθητών από τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Καβγάς on air μεταξύ Λινού και Βασιλακόπουλου για την μετάλλαξη Δέλτα και τα εμβόλια(vid)

Γι’ αυτήν την εξαιρετικά σημαντική αποστολή της μεταφοράς των γραπτών, η ΕΛΤΑ Courier, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα 120 ατόμων, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πρόκειται για μια ομάδα εργαζομένων ειδικών αποστολών με μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση στις απαιτήσεις του έργου, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπει το Υπουργείο Παιδείας για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γραπτά διακινούνται με μυστικότητα και με παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς και της παράδοσης στα βαθμολογικά κέντρα.https://fec784340ef09dc3e294c09f8cf02a2e.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Επιπλέον θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, παρά το γεγονός ότι στη χρονική της διάρκεια σημειώθηκαν δύο μεγάλης εμβέλειας πανελλαδικές απεργίες. Προκειμένου να αντιμετωπίσει την ιδιάζουσα αυτή κατάσταση η ΕΛΤΑ Courier ενεργοποίησε έκτακτο σχεδιασμό ώστε τα γραπτά, ιδιαίτερα από νησιά, να μεταφερθούν με αεροσκάφη αντί πλοίων, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στα βαθμολογικά κέντρα.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.