• 19 Ιανουαρίου, 2022

Παναγιωτόπουλος – Νέες εξελίξεις: Μήνυση συνδέει τις αναρτήσεις με Οίκο Ανοχής – Οδηγείται πάλι στον ανακριτή

 Παναγιωτόπουλος – Νέες εξελίξεις: Μήνυση συνδέει τις αναρτήσεις με Οίκο Ανοχής – Οδηγείται πάλι στον ανακριτή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες, Δευτέρα 27/12, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο, ωστόσο μια τρίτη μήνυση πρώην συντρόφου του ήταν ο λόγος που οδηγήθηκε εκ νέου, συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες, στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται και σήμερα το πρωί να περάσει για δεύτερη συνεχή ημέρα το κατώφλι του ανακριτή μετά από μήνυση που έκανε 42χρονη. Η συγκεκριμένη γυναίκα τον κατηγορεί ότι ανέβασε σε sites βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τρίτη μηνύτρια από τη Θεσσαλονίκη διατηρούσε σχέση με τον παρουσιαστή από το 2004 έως το 2006, ενώ φαίνεται πως μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, ανακάλυψε στο διαδίκτυο δικά της βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να την πείσει να καταγράψουν τις προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο, της είπε ότι θα παντρευτούν.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να εξεπλάγη από το γεγονός ότι διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας στον ανακριτή ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε τα βίντεο, τα οποία ο ίδιος είχε αποσύρει. Στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019 να ανεβάζει βίντεο, διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες.