• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο: Μπλούζες με στάμπα την πτώση ανθρώπων από το αεροπλάνο στο Αφγανιστάν (εικόνα)

 Παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο: Μπλούζες με στάμπα την πτώση ανθρώπων από το αεροπλάνο στο Αφγανιστάν (εικόνα)

Κατασκευαστές ρούχων στις ΗΠΑ πωλούν κοντομάνικα με στάμπα τη στιγμή της πτώσης των ανθρώπων από το αμερικανικό μεταγωγικό όπως αυτή αποτυπώθηκε στο βίντεο που προκάλεσε παγκόσμια ανατριχίλα.

Τα ρούχα που πωλούνται διαδικτυακά φέρουν, μάλιστα, τον τίτλο Kabul Skydiving Club Est. 2021. «Αποτυπώνοντας τη σκηνή του αεροπλάνου να απογειώνεται και την ξαφνική πτώση δύο ανθρώπων το Kabul Skydiving Club Shirt είναι ένα φαινόμενο που γίνεται viral» αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.

«Το κοντομάνικο έχει τη δική του ερμηνεία από πολιτική σκοπιά αλλά στο τέλος όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθετε γι’ αυτό» προστίθεται στην περιγραφή με τους αχαρακτήριστους εμπόρους να ετοιμάζουν και ένα βίντεο με ένα μοντέλο να ποζάρει φορώντας το επίμαχο ρούχο που, όπως φαίνεται, πωλείται σε διάφορα χρώματα και σε μεγέθη μέχρι 5XL.

Επιχειρώντας, πάντως, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις οι κατασκευαστές εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στα θύματα της τραγωδίας: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τρομακτικό θάνατο των δύο ανθρώπων που έπεσαν από το αεροπλάνο και αποτέλεσε ένα σοκ που βοήθησε τον υπόλοιπο κόσμο να αντιληφθεί πώς νιώθουν οι Αφγανοί για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους».

Τα απάρεκτα ρούχα με την στάμπα από την πτώση των ανθρώπων από αεροπλάνο στο Αφγανιστάν
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνθρωποι που έπεσαν στο κενό φέρεται να ήταν δύο ανήλικα αδέλφια ενώ στα 12 άτομα που έχουν χάσει τη ζωή τους στο αεροδρόμιο του Αφγανιστάν περιλαμβάνεται και ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής.