• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Παγώνη: Μετά από 20 ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα κρούσματα στα σχολεία (vid)

 Παγώνη: Μετά από 20 ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα κρούσματα στα σχολεία (vid)

Η κυρια Παγώνη, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Live News», σημείωσε ότι τα «κρούσματα κορωνοϊού δεν είναι τα αναμενόμενα. Όπως θυμάστε, τα στοιχεία μάς είχαν δείξει ότι θα είναι υψηλά. Οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι που έχουμε είναι από πριν 20 ημέρες, τότε που είχαμε κρούσματα γύρω στις 4.500».

«Πρέπει να προσέξουμε ότι μετά από 20 ημέρες θα δούμε τι γίνεται στα σχολεία. Αν δεν έχουμε κρούσματα στα σχολεία, σημαίνει ότι πάμε πάρα πολύ καλά. Σε περίπτωση, όμως, που βρεθούν κρούσματα, τότε η κατάσταση δυσκολεύει», τόνισε και κάλεσε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. «Η Δέλτα είναι πολύ επιθετική σε αυτές τις ηλικίες. Έκκληση στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους», κατέληξε η κ. Παγώνη.

Τη Δευτέρα, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η κ. Παγώνη και τόνισε πως «ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα» αναφορικά με τα ποσοστά εμβολιασμού στα παιδιά, τα οποία έχουν εμβολιαστεί κατά 21% στην ηλικιακή ομάδα 15-17, ενώ για τις ηλικίες 12-15 έχει εμβολιαστεί το 13%. «Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι παιδίατροι», πρόσθεσε.