• 27 Νοεμβρίου, 2021

Παγώνη: Κανονικά τα χειρουργεία – Εμείς στα νοσοκομεία θα διαχειριστούμε την κατάσταση

 Παγώνη: Κανονικά τα χειρουργεία – Εμείς στα νοσοκομεία θα διαχειριστούμε την κατάσταση

Νέα απάντηση στην υφυπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα για τον περιορισμό των χειρουργείων έδωσε η Ματίνα Παγώνη σημειώνοντας -πάντως – πως δεν υπάρχει καμία κόντρα «απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο» και προσθέτοντας ότι «δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά».

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε πως «εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν».

Νέο “χτύπημα” Μπατζελή :Κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το κοιτάξεις

Η ίδια αναφέρθηκε και στους αντιεμβολιαστές λέγοντας πως έχει έρθει σε επαφή με κάποιους και μετέφερε τις απόψεις τους. Όπως είπε πολλοί διαφωνούν με τον τρόπο «που διαχειριστήκαμε τα πράγματα. Δεν ήταν σωστός και να βγαίνουμε συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης. Αυτή είναι η άποψη τους».

«Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», σημείωσε και σχολίασε την αυξημένη κίνηση στην αγορά: «Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν».

«Αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Είναι γιορτές. Είναι ο κόσμος έξω», συμπλήρωσε. Αναφέρθηκε και σε μέτρα προστασίας: «Να φορέσουμε διπλή μάσκα, σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test».