• 6 Δεκεμβρίου, 2020

Παγώνη: Δεν πάμε καθόλου καλά – Θα “κοκκινίσουν” κι άλλες περιοχές

 Παγώνη: Δεν πάμε καθόλου καλά – Θα “κοκκινίσουν” κι άλλες περιοχές

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και όποιος δεν το πιστεύει ακόμη, έστω μια μειοψηφία ανθρώπων, ας περάσει από μια εντατική ή από ένα νοσοκομείο να δει τι γίνεται», υπογράμμισε η πρόεδρος της  Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη προσθέτοντας ότι πλέον δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας.

Συναγερμός για τη Θεσσαλονίκη – Προειδοποίηση Τσιόδρα – Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Τζιτζικώστα

Μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε σίγουρη ότι θα «κοκκινίσουν» και άλλες περιοχές πέραν της Κοζάνης και πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και εισέλθουμε με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνει lockdown και πως δεν πρέπει και να γίνει, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να εφαρμοστούν όπως πρέπει τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

«Ένα απλό μέτρο, που τέλος πάντων πρέπει να βγούνε και να το πούνε να τελειώσει η ιστορία, είναι μάσκα μέσα και έξω», «δεν ισχύει επισήμως. Εμμέσως το λένε», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Για το κάλεσμα του Μητροπολίτη Κοζάνης προς τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι πρόκειται για παράδειγμα προς αποφυγή και συνέστησε σε όσους επιθυμούν να κοινωνήσουν να χρησιμοποιούν ένα αποστειρωμένο πλαστικό κουταλάκι από το σπίτι τους.

Πηγή: skai.gr