• 26 Οκτωβρίου, 2020

“Παγώνει” άρον- άρον μετά τον σάλο ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή -Γραπτή δήλωση Τασούλα

 “Παγώνει” άρον- άρον μετά τον σάλο ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή  -Γραπτή δήλωση Τασούλα

«Παγώνει» ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια στην Βουλή και δεν αναλαμβάνει καθήκοντα τουλάχιστον έως την έκδοση της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή και ακολούθως θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή στον κανονισμό βάσει του οποίου έγινε ο διορισμός.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, ως μετακλητής υπαλλήλου, στον πρώην Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής:

«Βάσει του Κανονισμού της Βουλής, πρώην Πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων δικαιούνται έναν μετακλητό υπάλληλο της επιλογής τους. Το δικαίωμα αυτό έληγε με το πέρας της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου.

Με τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής της 26ης/2/2019, το δικαίωμα αυτό παρετάθη και κατά την τρέχουσα βουλευτική περίοδο.

Είναι αυτονόητο ότι μετά την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα δρομολογηθούν άμεσα οι ενδεδειγμένες τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής. Εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία και να εκδοθεί πράξη ανάληψης καθηκόντων».