Παγκράτι: Κλείδωσε τους κλέφτες στην πολυκατοικία και κάλεσε την αστυνομία

 Παγκράτι: Κλείδωσε τους κλέφτες στην πολυκατοικία και κάλεσε την αστυνομία

Πριν από 4 χρόνια της είχαν «ανοίξει» το σπίτι και σήμερα παρέδωσε επίδοξους κλέφτες στην αστυνομία, παγιδεύοντάς τους στην πολυκατοικία!

Μία περιπέτεια έζησαν το πρωί της Παρασκευής οι ένοικοι μίας πολυκατοικίας στην οδό Αντήνορος 19 στο Παγκράτι. Τέσσερις Ρομά, επίδοξοι κλέφτες, επιχείρησαν να μπουν για να κλέψουν τα διαμερίσματα, όμως εκεί τους περίμενε μία (δυσάρεστη για τους ίδιους) «έκπληξη».

Μία νεαρή γυναίκα, ένοικος της πολυκατοικίας, τους είδε στην είσοδο και κατάλαβε τις προθέσεις τους. Έτσι, αποφάσισε να τους κλειδώσει μέσα στην πολυκατοικία και να καλέσει αμέσως τη αστυνομία, που έφτασε άμεσα στο σημείο.

Εργαζόμενη στην περιοχή, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, περιέγραψε στο newsit.gr πως οι επίδοξοι κλέφτες μπήκαν στην πολυκατοικία σαν… να μη συμβαίνει τίποτα.

Η μάρτυρας αποκαλύπτει επίσης ότι η νεαρή γυναίκα που κλείδωσε τους επίδοξους κλέφτες στην πολυκατοικία, παλιότερα είχε υπάρξει θύμα ληστείας. «Όταν μπήκαν στο κτίριο τους είδε μία κοπέλα που πριν τέσσερα χρόνια της είχαν ανοίξει το σπίτι. Τους κλείδωσε στην είσοδο της πολυκατοικίας και κάλεσε την αστυνομία».

Σύμφωνα με την μάρτυρα «η αστυνομία ήρθε περίπου στις 11.30 το πρωί. Βγήκα έξω από το μαγαζί και είδα να τους παίρνει η αστυνομία με το περιπολικό. Τους πήραν και φύγανε πολύ γρήγορα».

Και οι τέσσερις επίδοξοι κλέφτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Πηγή: newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος