• 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Π. Πολάκης: Φανάρι στους μαυραγορίτες κρατά ο Άδωνις

 Π. Πολάκης: Φανάρι στους μαυραγορίτες κρατά ο Άδωνις

Σφοδρή επίθεση στους Κυρ. Μητσοτάκη και Αδ. Γεωργιάδη εξαπολύει ο Π. Πολάκης, με συνέντευξή του στην κυριακάτικη “Kontra News”.

Και πρώτα για τον πρωθυπουργό: «Ενώ διαφαίνεται να επιδεικνύει έγκαιρα αντανακλαστικά, αυστηροποιώντας σταδιακά τα μέτρα που παίρνει για τις δημόσιες συναθροίσεις των πολιτών, φάνηκε να ολιγωρεί επιλεκτικά σε τομείς που άπτονται σε κυβερνητικές ιδεοληψίες και δη απέναντι στις πιέσεις που δέχεται όλο αυτόν τον καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης από αμφότερο το σκληρά νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησής του», σημειώνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζοντας δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για στήριξη της εγχώριας παραγωγής, διατίμηση, μαζική προμήθεια από τον ΙΦΕΤ και διάθεση από τα φαρμακεία των ειδών προστασίας για όλον τον πληθυσμό», στον αντίποδα, «ο ανεκδιήγητος υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που λειτουργεί σαν να κρατάει φανάρι στους μαυραγορίτες, διατείνεται δημόσια ότι οι λογικές διατίμησης είναι ‘κομμουνιστικές’!», υποστηρίζει ο Π. Πολάκης στη συνέντευξή του στην “Kontra” και τον Χρήστο Κυμπιζή. 

Ν. Παπ.