Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις προσβλητικές και σεξιστικές αναφορές Οικονόμου στην Αυγέρη – Ζητά την αποπομπή του από τη ΝΔ (vid)

 Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις προσβλητικές και σεξιστικές αναφορές Οικονόμου στην Αυγέρη – Ζητά την αποπομπή του από τη ΝΔ  (vid)

Την αποπομπή του Βασίλη Οικονόμου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά άκρως προσβλητική και αντιθεσμική συμπεριφορά του απέναντι στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, κατά τη διάρκεια της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους “τζαμπατζήδες”, σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπενθυμίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στη Δ. Αυγέρη δήλωσε ότι «είσαι για πολύ μεγάλο…» κάνοντας και ανάλογες χειρονομίες.

«Ο σεξιστικός οχετός του κ. Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σημειώνεται ότι ο Β. Οικονόμου με χυδαίο ύφος, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση προς τη Δ. Αυγέρη, αρνούμενος να της δώσει τον λόγο και χαρακτηρίζοντάς τη «ανύπαρκτη».

Παναγιώτης Δρίβας