• 12 Μαΐου, 2021

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα τα χρυσά κορίτσια του Θρύλου

 Ολυμπιακός: Επιστρέφουν ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα τα χρυσά κορίτσια του Θρύλου

Ξημερώματα Δευτέρας (3/5) και συγκεκριμένα στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα η αποστολή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού από την Βουδαπέστη.

Οι «γοργόνες» του Βαγγέλη Παυλίδης δτ΄σφθηκαν το ΜΕγάλο Σάββατο προωταθλήτριες Ευρώπης, επικρατώντας της γηπεδούχου Ντουναϊτσβάρος με 7-6 σε έναν συγκλονιστικό τελικό και επιστρέφουν με την κούπα της Euroleague στις αποσκευές τους.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου, έκανε δήλωσει στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για την μεγάλη επιτυχία δηλώνοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: “Ο δρόμος για την κορυφή ήταν πολύ δύσκολος. Λόγω της πανδημίας αρχικά δεν ξέραμε αν θα συμμετέχουμε, δηλώσαμε τελικά συμμετοχή. Εν μέσω πανδημίας είχαμε τη διακοπή των προπονήσεων και του πρωταθλήματος, ενώ είχαμε μείνει χωρίς αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε τον φόβο να μην κολλήσει καμία, με αποτέλεσμα έχουμε απομονωθεί από φίλους, οικογένεια και από τους πάντες εδώ και δύο μήνες. Όλο αυτό μας ένωσες τόσο πολύ, σαν ομάδα. Η πανδημία μας ένωσε τόσο πολύ και λόγω αυτή φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η μία μπορούσε να βασιστεί πάνω στην άλλη. Είμαι πολύ υπερήφανη για τις συμπαίκτριες μου. Αν και για εμένα που είναι 30 μου φαίνονται εύκολα όλα αυτά, οι άλλες κοπέλες που είναι σε μικρή ηλικία να αποφασίζουν να μην βλέπουν τους δικούς τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κάτι τόσο πολύ δύσκολο. Τώρα συνειδητοποιούμε τι έχουμε πετύχει. Η ομάδα είναι αρκετά νεανική. Όλοι προσφέραμε σε όλη τη σεζόν για να φτάσουμε εδώ, προπονητές, μάνατζερ, ο κ.Κουντούρης ο κ. Μαρινάκης για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει”.