Οικονόμου: Το “Πόθεν Έσχες” με τις οφειλές του βουλευτή που ψέγει τους πολίτες λέγοντας ότι “ο τζάμπας πέθανε” (vid)

 Οικονόμου: Το “Πόθεν Έσχες” με τις οφειλές του βουλευτή που ψέγει τους πολίτες λέγοντας ότι “ο τζάμπας πέθανε” (vid)

Τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και νυν της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, μάλλον… δικαιολογούν την πεποίθησή του ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος μπορούν να πληρωθεί, όσο “φουσκωμένοι” να είναι. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι τα υπέρογκα χρέη του.

Ο κ. Οικονόμου το πρωί της Πέμπτης, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως “ο τζάμπας πέθανε” και πως οι διακοπές στο ρεύμα, είναι επί της ουσίας αιτιολογημένες. Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, για όλα φταίει η… νοοτροπία του νεοέλληνα, που έχει γαλουχηθεί στο “τζάμπα”, σε μια ρητορική που μας θύμισε αρκετά το αξέχαστο, “μαζί τα φάγαμε”. Κοινώς, φταίει ο πολίτης για την ανέχειά του γιατί δεν συμπεριφέρεται ορθά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΉΛΩΣΉ ΤΟΥ

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, κάλυψε τον βουλευτή λέγοντας πως η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο για τις τιμές στο ρεύμα, και πως διακοπές γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, το Μαξίμου θεωρεί εύλογο τον μισθό του πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλο της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, και των golden boys, γιατί η “διοίκηση έσωσε τον φορέα”.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν καθώς από τη μια ο πολίτης που βλέπει φουσκωμένους λογαριασμούς των 700 ευρώ με ρήτρες αναπροσαρμογής που δεν μπορεί να κατανοήσει, με μισθούς που μπορεί και να μην ξεπερνούν την οφειλή του, και από την άλλη τα golden boys των παχυλών απολαβών, των bonus και των χλιδάτων κατοικιών, και ο κ. Β. Οικονόμου των 18 ακινήτων, αλλά και των 259.000 ευρώ σε οφειλές (στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων).

Παναγιώτης Δρίβας