• 22 Ιανουαρίου, 2022

Οικονόμου: “Με ανάρτηση του ο Τσίπρας υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου”

 Οικονόμου: “Με ανάρτηση του ο Τσίπρας υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου”

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για το θέμα με τις vip ΜΕΘ.

«Με τη χθεσινοβραδινή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός.

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Λοβέρδος: Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε “γραμμή” να ψηφιστεί ο Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε δύο αναρτήσεις χθες στο Twitter για το ζήτημα των ΜΕΘ.

Στην πρώτη έγραψε: «Ορθώς έσπευσε η Εισαγγελία στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, σε σχέση με την ιδιαίτερη διαχείριση «VIP πολιτών». Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα. Όλοι είμαστε ίσοι στο δικαίωμα για αξιοπρεπή περίθαλψη. #vipΜΕΘ».

Στη δεύτερη σημείωνε: «Φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να μου απαντά στη Βουλή ότι ράντζο και ΜΕΘ είναι το ίδιο. Και έρχεται χθες η ΠΟΕΔΗΝ και καταγγέλλει ότι αν είσαι VIP ασθενής βρίσκεις θέση σε ΜΕΘ. Αν δεν είσαι, περιμένεις.

Αν ισχύει, πρόκειται για βαθύ ηθικό ξεπεσμό. #vipΜΕΘ».