Οικονόμου: Ηχηρή διαφοροποίηση από Πλεύρη για Τσίπρα και Μέγαρο

 Οικονόμου: Ηχηρή διαφοροποίηση από Πλεύρη για Τσίπρα και Μέγαρο

Ηχηρή διαφοροποίηση από τον Γιάννη Οικονόμου στο «ζήτημα» που αποπειράθηκε να δημιουργήσει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο Θάνος Πλεύρης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πήγε στη δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ είχε νοσήσει μερικές ημέρες νωρίτερα με κορονοϊό, δήλωσε χαρακτηριστικά  πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και πως… «φαντάζομαι ότι είναι γνώστης, τα έχει τηρήσει απόλυτα και έχει τα αποδεικτικά στοιχεία».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος αποδόμησε τα απαράδεκτα fake news του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, (ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν τήρησε τα μέτρα του ΕΟΔΥ «σπάζοντας» την καραντίνα των 5 ημερών με την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας),

Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρενέβη στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», απαντώντας στα σχόλια Πλεύρη: «Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο από κορονοϊό. Ο κ. Πλεύρης αντί λέει ψέματα σε πανελλαδική εκπομπή θα έπρεπε να κρύβεται να μην τον βλέπει το φως του ήλιου.

Ο κ. Τσίπρας είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR μπορείς να βγεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κ. Πλεύρης είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει τα πρωτόκολλα. Προφανώς θέλει να συμπεριφερθεί σαν ένα ακροδεξιό τρολ και να πετάξει λάσπη. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση του».

Στη συνέχεια, ο ίδιος παρουσίασε τα αποτελέσματα του PCR το οποίο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Ιουλίου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Μανώλης Δράκος