Οικονόμου για Τσίπρα: Ο τελευταίος πολιτικός στον πλανήτη που δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης

 Οικονόμου για Τσίπρα: Ο τελευταίος πολιτικός στον πλανήτη που δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης

Μετά το «Μητσοτάκης effect» για το οποίο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΕΒ, ήρθε η απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως επιμένει σε αερολογίες και κούφια λόγια.

Κατά τον Γιάννη Οικονόμου, ο Αλέξης Τσίπρας «παραμένει ο τελευταίος πολιτικός στο πλανήτη που δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης και προσπαθεί, επιμένοντας σε αερολογίες και κούφια λόγια, να την προσάψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας μια φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση, μακριά από τις αγωνίες των πολιτών».

«Αυτό που υποδύεται πως δεν καταλαβαίνει είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κληθεί να διαχειριστεί διαρκείς εξωγενείς κρίσεις και χάρη στις πολιτικές της Κυβέρνησης η πατρίδα και η κοινωνία αντέχουν και στέκονται όρθιες, παρά τα αλλεπάλληλα μείζονα πλήγματα και τις προκλήσεις», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Αντιθέτως, στην περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, η Ελλάδα πλήρωσε τις καταστροφικές επιλογές του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που όλος ο κόσμος, ακόμη και οι σύντροφοί του στην Ευρώπη, τον θεωρούσαν παράδειγμα ανυποληψίας και αποτυχίας».

Μανώλης Δράκος