• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Οικονόμου για τον Αμερικανό σύμβουλο του Μαξίμου Γκρίνμπεργκ: Είναι φίλος του πρωθυπουργού και δεν πληρώνεται

 Οικονόμου για τον Αμερικανό σύμβουλο του Μαξίμου Γκρίνμπεργκ: Είναι φίλος του πρωθυπουργού και δεν πληρώνεται

Τις… εκλογικές εντυπώσεις από το γεγονός ότι μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την πολιτική στρατηγική των εκλογών του 2019, θέλησε να διασκεδάσει η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Greenberg Quinlan Rosner Research, είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τις προεκλογικές καμπάνιες πολιτικών όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Τονι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Και η παρουσία του στη ΔΕΘ ερμηνεύθηκε ως μία ακόμη ένδειξη σχεδιασμού για πρόωρες εκλογές, το αργότερο μέχρι το Μάιο- Ιούνιο (δεδομένου ότι λόγω απλής αναλογικής οι κάλπες θα είναι διπλές).

Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι “παλιός γνώριμος” του πρωθυπουργού, υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ και σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης “συνομιλεί κατά διαστήματα μαζί του”.

Στο ερώτημα με ποια ιδιότητα ταξίδεψε ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, διευκρίνισε δε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ “δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά”.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Stan is back”- Ο Αμερικανός “γκουρού” των εκλογών Γκρίνμπεργκ και η επιστροφή στο Μαξίμου