Οι αντιδράσεις Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στο πόρισμα Μαλένας και Ίριδας – “Δεν έχω καμία εμπλοκή”

 Οι αντιδράσεις Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στο πόρισμα Μαλένας και Ίριδας – “Δεν έχω καμία εμπλοκή”

Σήμερα έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της ίριδας. Οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς «έδειξαν» εγκληματική ενέργεια μέσω απόφραξης των αεροφόρων οδών.

Στο δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκε η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είχε δηλώσει πως έκανε δεύτερες σκέψεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δυο παιδιά.

Η πλευρά Δασκαλάκη λοιπόν, θέλει να δει επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα ναι να το συγκρίνει με τα δυο προηγούμενα. Επιθυμία τους είναι να το «δουν» με τους νομικούς τους συμβούλους και έπειτα να τοποθετηθούν επισήμως.

Η αντίδραση Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των τριών παιδιών της. Σύμφωνα με το Star η πρώτη αντίδρασή της λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι ήταν «ασφυκτικοί», μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και του είπε πως «δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή».

Θεόκριτος Αργυριάδης