• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο νοσοκομείο – Έχασε 25 κιλά (vid)

 Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο νοσοκομείο – Έχασε 25 κιλά  (vid)

Ο Τζορτζ  Κλούνεϊ, μετά την απώλεια 25 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky” αποκάλυψε στην Daily Mirror ότι χρειάστηκε να πάει 4 μέρες στο νοσοκομείο. 

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ. «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια», πρόσθεσε. 

Ο Χολιγουντιανός αστέρας διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα, κατάφερε όμως να αναρρώσει πολύ γρήγορα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.about:blank

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, για τις ανάγκες του ρόλου δεν χρειάσθηκε να χάσει μόνο βάρος αλλά και να αφήσει γένια. «Έπρεπε να αφήσω να μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι τα ανακάλυπτε όταν πήγαινε στην δουλειά. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία “Midnight Sky” -την οποία επίσης σκηνοθετεί- υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Ο επιστήμονας προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της ομάδας και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους – αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να εκτεθεί στο τοξικό γήινο περιβάλλον.