• 18 Οκτωβρίου, 2021

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Σαλβίνι κατηγορείται για διάθεση ναρκωτικών

 Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Σαλβίνι κατηγορείται για διάθεση ναρκωτικών

Ο Λούκα Μορίζι, υπεύθυνος επικοινωνίας των διαδικτυακών μέσων της Λέγκα και στενός συνεργάτης του Ματέο Σαλβίνι, κατηγορείται για διάθεση ναρκωτικών, όπως γραφεί σήμερα η εφημερίδα La Repubblica.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μορίζι είχε παραιτηθεί τον καθηκόντων του, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

«Δεν διέπραξα κανένα αδίκημα, αλλά η όλη αυτή υπόθεση αποτελεί μεγάλο σφάλμα σε ανθρώπινο επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου και για τα λάθη μου, από τον Ματέο Σαλβίνι και από όλη την Λέγκα, στους οποίους αφιέρωσα τα πιο πρόσφατα χρόνια της επαγγελματικής μου προσπάθειας», ανέφερε ο ίδιος ο 48χρονος Μορίζι σε ανακοινωσή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, η υπόθεση σχετίζεται με την κατάσχεση συνθετικών ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο κατά την διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νέοι. Οι νέοι φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον Μορίζι. Η όλη έρευνα, πάντως, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Σε αγαπώ φίλε μου. Έκανες κακό στον εαυτό σου, αλλά θα μπορείς πάντα να βασιστείς στην βοήθειά μου», έγραψε στο διαδίκτυο ο Σαλβίνι.