• 24 Ιανουαρίου, 2022

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Κάρολο Παπούλια

 Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Κάρολο Παπούλια

Συλλυπητήρια μηνύματα αποστέλλει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ο πολιτικός κόσμος της χώρας μετά την είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Από πλευράς κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε στο twitter:

Ιερά Σύνοδος: Οργή για τον Μόσιαλο- To σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ

«Είχα την Τιμή να υπηρετήσω σε δύο Κυβερνήσεις την εποχή που ΠτΔ ήταν ο αείμνηστος πλέον Κάρολος Παπούλιας. Έχουμε συλλογικό χρέος και σε αυτόν για το ότι είμαστε ακόμη στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ. Η Πατρίδα θα τον θυμάται και θα τον Τιμά και Δικαίως!».

«Σύμβολο της συμφιλίωσης και της εθνικής ενότητας», χαρακτηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τον Κάρολο Παπούλια.

«Ο Κάρολος Παπούλιας θα μείνει για πάντα στη μνήμη των Ελλήνων ως σύμβολο της συμφιλίωσης και της εθνικής ενότητας. Τίμησε με το ήθος του όλα τα αξιώματα που υπηρέτησε. Αιωνία του η μνήμη!», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος σε tweet του.

Με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα Έλληνα πολιτικό μίλησε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Για τον συμπατριώτη του, Κάρολο Παπούλια, μίλησε με συγκινητικά λόγια, μέσω twitter και ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Για τον «ιδεολόγο και αγωνιστή» Κάρολο Παπούλια μίλησε μέσω twitter και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.