• 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Πολάκης προσφέρεται ως εθελοντής σε ΜΕΘ!- “Θέλω να βοηθήσω”- Η επιστολή του στους αρμοδίους

 Ο Πολάκης προσφέρεται ως εθελοντής σε ΜΕΘ!- “Θέλω να βοηθήσω”- Η επιστολή του στους αρμοδίους

Επιστολή στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας έστειλε ο πρώην αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης με την οποία δηλώνει την διαθεσιμότητά ως εθελοντής – ιατρός στην μάχη της καταπολέμησης του κορονοιού και μάλιστα στην πιο οξεία φάση της στις ΜΕΘ,

Αναμφίβολα αξιέπαινη η πρόταση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και εξαιρετικού εντατικολόγου να σπεύσει στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, ενώ θα μπορούσε να είχε μείνει στην ασφάλεια του πολιτικού του γραφείου.

Ο Παύλος Πολάκης, μαζί με τον Ανδρέα Ξανθό, έσπευσαν, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή να σταθούν συναινετικά στο πλευρό του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ επεξεργάστηκαν σχέδιο προτάσεων που έθεσε υπόψη του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των δύο.

Το αίτημα ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Παπαευσταθίου και περιμένει την απάντηση. Έχει σημασία να αναφερουμε οτι στους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας έχουν ήδη σημειωθεί αρκετά αρκετά κρούσματα ανάμεσα στα συνολικά 387 στη χώρα μας.

“Κυρία Κοτανιδου,Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα ,στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.
Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών ,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι .
Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων”