• 16 Οκτωβρίου, 2021

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του κινήματος #metoo

 Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του κινήματος #metoo

«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πρώην βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας.

«Έκλαιγα επί μία ώρα συνέχεια, δεν μπορούσαν να με συνεφέρουν. Το αγάπησα αυτό το αυτοκίνητο. Το ευτύχημα είναι ότι βγήκαμε ζωντανοί, με την βοήθεια της Παναγίας», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», για την φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, προς χωριό του, στο Κιλκίς.

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, εξέφρασε το παράπονο του, επειδή δεν τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές, λέγοντας ότι «είναι κομμένος», ενώ αναφέρθηκε και στην πικρία του, καθώς όπως είπε σχεδόν όλοι του γύρισαν την πλάτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, «σε αυτούς που στάθηκα επί δεκαετίες, που τους ευεργέτησα, όταν χτύπησα την πόρτα τους, τις βρήκα κλειστές. Η στενοχώρια μου κράτησε λίγες ημέρες. Εγώ ήμουν ζωοδότης της πολιτικής».

«Οι δυσκολότερες στιγμές είναι όταν «σκότωνα» μέρος της περιουσίας μου, που δούλεψα επί 40 χρόνια, για την πολιτική. Λέω στον εαυτό μου, «Παναγιώτη, είσαι ανίκανος», επειδή δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτά που έκανε ο πατέρας μου και για τα οποία μόχθησα και εγώ για χρόνια», είπε ο κ. Ψωμιάδης, συμπληρώνοντας «εγώ δεν ήμουν πολιτικός, εγώ ότι κάνω στην ζωή μου το κάνω γιατί είμαι εραστής, το κάνω γιατί γουστάρω».

Όπως προσέθεσε, «μένω στο ενοίκιο, είχα αγοράσει πριν από 40 χρόνια ένα διαμέρισμα, το καλύτερο στην Θεσσαλονίκη, αλλά αναγκάστηκα να το «σκοτώσω» για την πολιτική. Η κόρη μου σπουδάζει με υποτροφία».