• 29 Ιουλίου, 2021

Ο Μπογδάνος για Λατινοπούλου και… τι θα έκανε αν είχε παιδί που του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο (vid)

 Ο Μπογδάνος για Λατινοπούλου και… τι θα έκανε αν είχε παιδί που του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο (vid)

Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη και είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο εξηγούσε την προσωπική της οπτική για την ομορφιά με απόλυτο τρόπο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάνοντας λόγο για πουρδουκλωμένες και απρόσεκτες δηλώσεις.

«Ούτε οι διευκρινίσεις βοήθησαν» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες αν η ομορφιά πηγάζει απο μέσα τους» είπε «Η ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα» τόνισε. «Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια, η γυναικεία ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά τη γυναίκα μένει αναλλοίωτη και δεν υπάγεται σε προδιαγραφές».

Σε άλλο σημείο ο κ. Μπογδάνος ρωτήθηκε τι έκανε αν στο μέλλον έκανε ένα παιδί και εκείνο του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο. «Θα το αγκαλιάσω τι θα κάνω, θα το πετάξω από το σπίτι;» απάντησε. «Πιστεύω στην αγάπη και στη λογική» είπε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, με βίντεο που είχε ποστάρεο είχε χαρακτηρίσει αντιαισθητικές τις γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους – χωρίς καμία ενοχή.