• 15 Απριλίου, 2021

Ο Μουτσινάς σώζει την τιμή των… δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του ξυλοδαρμού στη Νέα Σμύρνη (vid)

 Ο Μουτσινάς σώζει την τιμή των… δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του ξυλοδαρμού στη Νέα Σμύρνη (vid)

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους του δημοσιογράφους στον ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς “εξερράγη” για το όργιο καταστολής και βίας των αστυνομικών, το απόγευμα της Κυριακής στους δρόμους της Νέας Σμύρνης.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του σχολίασε με έναν ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο την αστυνομική βία που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη αλλά άφησε αιχμές και γενικότερα για τη στάση των στελεχών της κυβέρνησης στο να μην αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί.

«Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουν. Φοβούνται;», σημείωσε ο ίδιος με νόημα και πρόσθεσε «αν ήταν σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή;».

«Να φύγουμε όλοι, να μην υπάρχει κόσμος στον δρόμο να μην μπορούν κάποιοι να κάνουν κάποια πράγματα! Να κοπανιούνται μόνοι τους! Ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση, κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουν. Φοβούνται; Αν ήταν σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε, άντε! Θα εκραγεί ο εγκέφαλος κάποια στιγμή» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.