• 4 Δεκεμβρίου, 2020

Ο λόγος που δεν έγινε δημοσιογράφος ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη

 Ο λόγος που δεν έγινε δημοσιογράφος ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη

Λένε πως «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύσει για την περίπτωση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του γιου του.

 Ο 26χρονος Ιάσωνας Παπαδάκης εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής για ποιο λόγο προτίμησε να γίνει μουσικός και όχι δημοσιογράφος.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω τη δική μου επιλογή.

Αιχμές Τζιτζικώστα για ολιγωρία της κυβέρνησης. “Η κατάσταση είναι τραγική, έπρεπε να ληφθούν μέτρα νωρίτερα”

Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα «Γιώργος Παπαδάκης» είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου. Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Ευανθία Ρεμπουτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Παπαδάκης.