• 26 Οκτωβρίου, 2021

O Κεγκέρογλου ζητά από Ανδρουλάκη και Καϊλή να δώσουν 58.000 ευρώ που χρωστούν στο κόμμα!

 O Κεγκέρογλου ζητά από Ανδρουλάκη και Καϊλή να δώσουν 58.000 ευρώ που χρωστούν στο κόμμα!

Οι δυο ευρωβουλευτές φέρονται από τον Γραμματέα της ΚΟ να μην έχουν δώσει τις συνδρομές τους στη Χαριλάου Τρικούπη από το 2014! «Όλοι οι βουλευτές δίνουν 900ευρώ κάθε μήνα από το μισθό τους» είπε ο Κεγκέρογλου. Το σχετικό παρασκήνιο παραθέτει και ο Σωτήρης Μπολάκης στο libre.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με την ομιλία του στάθηκε στα οικονομικά του ΚΙΝΑΛ και …έριξε τη βόμβα! Κάλεσε τους δυο ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Εύα Καϊλή, να δώσουν τις συνδρομές στο κόμμα, που όπως είπε δεν αποδίδουν από το 2014 και οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 58.000 ευρώ! «Οι βουλευτές δίνουν 900 ευρώ το μήνα έκαστος από το μισθό του, οι ευρωβουλευτές δεν μπορεί να μην είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους», φέρεται να είπε.

Εφόσον είναι ακριβές εγείρει, όντως, ερωτηματικά πως οι δύο ευρωβουλευτές που εισπράττουν από την αποζημίωση του ευρωβουλευτή πάνω από 15.000 ευρώ μηνιαίως δεν έχουν αποδώσει στο κόμμα τα οφειλόμενα.

Η τοποθέτηση Κεγκέρογλου θεωρείται ότι αποτελεί πρωτίστως επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, που είναι υποψήφιος αρχηγός, αλλά και της Εύας Καϊλή, που δήλωσε επισήμως την στήριξή της στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Μέχρι στιγμής οι δυο ευρωβουλευτές δεν έχουν απαντήσει…