• 9 Μαρτίου, 2021

Αφοπλιστικός ο καθηγητής Γώγος: Δεν ρωτήθηκε η επιτροπή για τα “νυχάδικα”

 Αφοπλιστικός ο καθηγητής Γώγος: Δεν ρωτήθηκε η επιτροπή για τα “νυχάδικα”

Μιλώντας ενόψει της αυριανής επαναλειτουργίας των καταστημάτων μανικιούρ-πεντικιούρ, ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής Χ. Γώγος τόνισε ότι «δεν ερωτήθηκε η επιτροπή σχετικά».

«Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα, είχαμε συζητήσει για τα κομμωτήρια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος μιλώντας στο Mega.

«Κατ’ αναλογία, αν κι αυτά θα μπουν στην ίδια κατηγορία είναι θέμα της πολιτείας να αποφασίσει. Το κύριο είναι ότι δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα με όλα αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή, μέτρα πρόληψης» τόνισε ο καθηγητής.

Ερωτηθείς εκ νέου πώς την Παρασκευή κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και σήμερα ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία τους, ο κ. Γώγος επανέλαβε ότι «δεν τέθηκε καν τέτοιο θέμα» στην Επιτροπή.

Σχολιάζοντας την πίεση που υπήρξε για την «ανάκληση» της απόφασης για τα καταστήματα αυτά, ο κ. Γώγος σημείωσε πως «όλες οι κατηγορίες που πλήττονται (και οι επιχειρήσεις και η Εκκλησία για παράδειγμα) σίγουρα έχουν κάποιες αντιρρήσεις για τα μέτρα αλλά η στάση (σ.σ. Της Πολιτείας) πρέπει να είναι σταθερή, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η μικρή ύφεση που υπάρχει και σταθερά συνεχίζεται, αυτή πρέπει να τη διατηρήσουμε με μεγάλη προσπάθεια και προσοχή. Αν συμβεί οποιαδήποτε έξαρση τα αποτελέσματα θα είναι δυσβάσταχτα» υπογράμμισε.