• 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Γιάννης Λαγός στο κίνημα της αντι-μάσκας

 Ο Γιάννης Λαγός στο κίνημα της αντι-μάσκας

Στο κίνημα κατά της μάσκας πρωτοστατεί ο Γιάννης Λαγός. Συγκεκριμένα, μέλη του ΕΛΑΣΥΝ και ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής προχώρησαν σε αφισοκολλήσεις σε διάφορα σχολεία ενώ πέταξαν και τρικάκια.

Κεντρικό μήνυμα της αφίσας ήταν η φράση «αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας», ενώ στα τρικάκια αναγραφόταν η φράση «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο». Τόσο στις αφίσες όσο και στα τρικάκια εμφανίζονται τα αρχικά του ΕΛΑΣΥΝ αλλά και το όνομα του Γιάννη Λαγού.

Στη Χρυσή Αυγή έχει θητεύσει και η φερόμενη ως διοργανώτρια των διαμαρτυριών που γίνονται με το σύνθημα «όχι μάσκα στα σχολεία». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ριζοσπάστης, η Μαρία Θεοχαρίδου ήταν υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Χρυσή Αυγή το 2019, όπως και με τη δημοτική παράταξή της το 2014. Η ίδια πρωτοστατεί στις συγκεντρώσεις «ψεκασμένων» κατά της μάσκας στα σχολεία, και συγκεκριμένα στη συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μ. Θεοχαρίδου φαίνεται να έχει προσχωρήσει στο μόρφωμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Πηγή: avgi.gr