• 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Δια του…Γεραπετρίτη το μήνυμα Μητσοτάκη στον Σαμαρά για τον ανασχηματισμό-

 Δια του…Γεραπετρίτη το μήνυμα Μητσοτάκη στον Σαμαρά για τον ανασχηματισμό-

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης όταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά FM» για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τον ανασχηματισμό τον μπλόκαρε ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε:

“Ο πρωθυπουργός έχει μια συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία κι όποιος αναφέρεται στο ότι εκβιάζεται ή εξωθείται σε αποφάσεις είτε από τον πρώην πρωθυπουργό είτε από οποιονδήποτε άλλο, απλώς δεν γνωρίζει τον άνθρωπο”.

Και πρόσθεσε: “Αντιλαμβανόμαστε σήμερα ότι θα ήταν δυνατόν ο πρωθυπουργός, με τα επίπεδα δημοφιλίας που έχει αλλά ιδίως με το προσωπικό κεφάλαιο εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πολίτες, να άγεται και να φέρεται στις αποφάσεις του; Αυτό είναι απλώς αστείο. Δεν πρόκειται ποτέ να παρασυρθεί ούτε από τον Τύπο ούτε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ούτε βεβαίως από οποιονδήποτε άλλο. Πολλώ δεν μάλλον δεν ταιριάζει ούτε στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού που έχει υψηλό επίπεδο ευθυκρισίας να διοχετεύει τέτοιου τύπου εντολές ή να προσπαθεί να περάσει τη γραμμή του στο σημερινό πρωθυπουργό. Ο ίδιος έχει κυβερνήσει τη χώρα και το έχει κάνει με επιτυχία, ουδέποτε θα έπραττε κάτι τέτοιο”.

Ο Γιώργος Γεραπατρίτης δεν μιλά τυχαία και όπως αναφέρουν στη ΝΔ ,ερμηνεύεται ως επιβεβαίωση της διαρκούς αυξανόμενης έντασης αναμέτρησης ανάμεσα στο Μαξίμου και τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο Αντώνης Σαμαράς όπως λέγεται για τους γνωστούς λόγους θέλει να έχει λόγο για το υπουργείο Δικαιοσύνης, στα εθνικά θέματα, και στην προανακριτική.

Για τα εθνικά στέλνει μήνυμα όπως με τη συνέντευξη Λαζαρίδη ο οποίος…βάλλει κατά συμβούλων και μυστικοσυμβούλων της κυβέρνησης ενώ στην προανακριτική φέρεται να έχει επιβάλλει τις βουλές του.

Ποιες είναι οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για να απεμπλακεί από την εσωκομματική μέγγενη Σαμαρά; Θα φανούν τις επόμενες μέρες…