Ο ‘‘επίμονος κηπουρός’’ της Κρήτης: Καλλιεργούσε 646 δενδρύλλια κάνναβης σε γλαστράκια – Συνελήφθη την ώρα που φρόντιζε την σοδειά του

 Ο ‘‘επίμονος κηπουρός’’ της Κρήτης: Καλλιεργούσε 646 δενδρύλλια κάνναβης σε γλαστράκια – Συνελήφθη την ώρα που φρόντιζε την σοδειά του

Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψη του έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, όπου εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από εξακόσια σαράντα έξι (646) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς, σε ισάριθμα πλαστικά γλαστράκια.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, εντοπίστηκε ο ημεδαπός την ώρα εκτελούσε αγροτικές εργασίες και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

apostolos.staikos