• 26 Ιανουαρίου, 2022

Ο εκδότης της εφημερίδας “Μαγνησία” καταγγέλλει πολιτική δίωξη από Μπέο και κυβέρνηση

 Ο εκδότης της εφημερίδας “Μαγνησία” καταγγέλλει πολιτική δίωξη από Μπέο και κυβέρνηση

Στο πρωτοσέλιδο άρθρο του, ο Δημήτρης Καρεκλίδης κάνει αναφορά στα όσα διαδραματίστηκαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο εκδότης της εφημερίδας «Θεσσαλία» έληξε τη συνεργασία του με τη «Μαγνησία», όσον αφορά την εκτύπωση της.

«Ενεργώντας εντελώς αντιδημοκρατικά και με φασιστικό θα έλεγα τρόπο επέβαλε “ξαφνικό θάνατο” σε μια τοπική εφημερίδα. Δικαίωμά του είναι και κρίνεται γι’ αυτό. Τόσο για την ουσία όσο και για την πρόφασή του να δώσει τέλος σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία τεσσάρων ετών», σημειώνει στην παρέμβασή του ο εκδότης της εφημερίδας, ο οποίος πίσω από την κίνηση αυτή «βλέπει» πολιτική δίωξη από τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και τον Γ.Γ Τουρισμού Κώστα Λούλη.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρεκλίδη: «Η “Μαγνησία” ενοχλεί και το τελευταίο διάστημα ενόχλησε έντονα έναν φίλο του κ. Δανού και πρώην εκδότη της “Θεσσαλίας”, τον σημερινό Γ.Γ. Τουρισμού Κώστα Λούλη και άμεσο συνεργάτη του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Ο πρώτος έχει εκδηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να κλείσει τη “Μαγνησία” και ο δεύτερος το έχει υπαινιχθεί. Μόλις χθες ο κ. Μπέος δήλωσε για πολλοστή φορά ότι “η ντροπή που αποτελεί η οικογένεια Καρεκλίδη για τη δημοσιογραφία του Βόλου θα φθάσει στο τέλος της”. Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι!».

Η εφημερίδα «Μαγνησία» δεν θα κυκλοφορήσει σήμερα Πέμπτη και βρίσκεται προς αναζήτηση τυπογραφείου έστω και εκτός νομού. Την Παρασκευή λογικά θα την πάρουν κανονικά στα χέρια τους οι κάτοικοι της Μαγνησίας.