• 25 Οκτωβρίου, 2021

Ο εκδοτικός Οίκος του Α. Γεωργιάδη κατά των εμβολίων (vid)

 Ο εκδοτικός Οίκος του Α. Γεωργιάδη κατά των εμβολίων (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνιες Γεωργιάδης έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού και μάλιστα με θερμό τρόπο ωστόσο στο παρελθόν μέσα από τον εκδοτικό του οίκο έχει φιλοξενήσει «φωνές» του άτυπου κινήματος των αντιεμβολιαστών.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο χρήστη στο twitter που δείχνει τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα να καταφέρεται κατά των εμβολίων. Μέσα από μία σειρά ερωτημάτων που θέτει ο Λεωνίδας Γεωργιάδης και που προκύπτουν από «θεωρίες συνωμοσίας» αναδεικνύει ότι η επιχείρηση του Άδωνι Γεωργιάδη ουκ ολίγες φορές έχει δώσει βήμα σε καθοδηγητές του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Ακολουθούν κάποιες από τις «διαπιστώσεις» του αδερφού του υπουργού Ανάπτυξης, που αναδεικνύονται σε θεμέλιο λίθο των αντιεμβολιαστών.

«Τα εμβόλια έχουν ενοχοποιηθεί και για κάτι άλλο, διαλύουν την αντίσταση του οργανισμού». (σ.σ Ψύχραιμη τοποθέτηση).

«Τα εμβόλια χτυπάν το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια». (σ.σ. Δεν παίζεις με το κάρμα).

«Με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες μας έχουν πελάτες». (σ.σ. Πάσο)

«Η νέα γρίπη είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων». (σ.σ. Και όχι μόνο).

«Για να βγει ένα εμβόλιο στην αγορά, πρέπει να περάσουν δύο και τρία χρόνια, να γίνουν πειράματα, ξέρετε τώρα από αυτά που κάνουν στην Αφρική, στους μαύρους». (σ.σ. Και λίγο ρατσισμός).

«Το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας είναι τα εμβόλια». (σ.σ. Εμείς νομίζαμε τη Συμφωνία των Πρεσπών).