Ο Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε τον βιαστή του στην καταγγελία του Νίκου Σ. για γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό

 Ο Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε τον βιαστή του στην καταγγελία του Νίκου Σ. για γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό

Mετά τη σοκαριστική αποκάλυψη του ηθοποιού Νίκου Σ. για τον άγριο βιασμό που υπέστη από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, o 38χρονος Δημήτρης Άνθης, αναγνώρισε στο τρίτο πρόσωπο εκείνης της βραδιάς, ότι ήταν αυτός που τον κακοποίησε σεξουαλικά την ίδια περίοδο.

«Πρέπει πλέον να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 χρονών αυτή τη στιγμή και ακόμη φοβάμαι», δήλωσε ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας στο Open.

Η περιγραφή από την κακοποίηση που υπέστη σοκάρει:

«Μπαίνουμε μέσα, θα ανάψουν τα φώτα, κανονικά πράγματα. Αντί αυτού με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο, που γνώριζα μέχρι τότε. Μου επιτέθηκε. Σάστισα, τρόμαξα. Νόμιζα στην αρχή ότι ίσως κάνει πλάκα, δεν ξέρω. Και απλά θυμάμαι ότι μη μπορώντας εγώ να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Ήταν η πρώτη μου επαφή σεξουαλικά με άνθρωπο».

Ο κ. Ανθής εξήγησε ότι διαβάζοντας την περιγραφή του Νίκου Σ. για τον δικό του βιασμό, αναγνώρισε στο δεύτερο άτομο που παρουσιάστηκε ως θύμα τον άνθρωπο που τον κακοποίησε. Επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Νίκου Σ. για να βεβαιωθεί και αφού έγινε η ταυτοποίηση προχώρησε σε μήνυση.

Ο δικηγόρος του κ. Άνθη, Γιάννης Βλάχος δήλωσε σχετικά: «Η μήνυση την οποία κατέθεσε ο εντολέας μου δεν σχετίζεται άμεσα με περιστατικά που περιγράφονται στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Σ. την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη ξύπνησαν μέσα του μνήμες και αναλογιζόμενος τα περιστατικά και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο συνέβησαν πείστηκε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σχετίζεται με την δική του κακοποίηση το δεύτερο από τα αναφερόμενα στη συνέντευξη του Νίκου Σ. πρόσωπα».

Μια ακόμα ηθοποιός, η Άννα Τσουκαλά συγκλονίζει με συνέντευξη της στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι όσες φορές έπεσε η ίδια θύμα παρενόχλησης και μίλησε, δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της. 

«Μου στείλανε ραβασάκι από κανάλι και μου είπανε τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη, εξορία», «ήμουν ένα παιδί που βγήκε τελείως μόνο του το 2009 να τα πει και είπαν πάμε στην Τσουκαλά να την σκοτώσουμε τώρα και η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα μου», δήλωσε η κ. Τσουκαλά ξεσπώντας σε κλάματα.

Παναγιώτης Δρίβας