• 7 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Αμβρόσιος βρήκε το φάρμακο για τον κοροναϊό (vid)

 Ο  Αμβρόσιος βρήκε το φάρμακο για τον κοροναϊό (vid)

«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι». Αυτό είπε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς και αναφερόμενος στον κοροναϊό!

Ο κ. Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της μετάδοσης του κοροναϊού. Επισήμανε, λοιπόν, μεταξύ άλλων ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το “αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο”.

«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό», τόνισε ο Πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων (στο 15:57′ του βίντεο) και πρόσθεσε:

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός» (στο 17:52’ του βίντεο).