Ο Α. Γεωργιάδης “προμοτάρει” το “Πρώτο Θέμα” για τα νέα ακίνητα Παπαδημούλη

 Ο Α. Γεωργιάδης “προμοτάρει” το “Πρώτο Θέμα” για τα νέα ακίνητα Παπαδημούλη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο twitter σχολιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, προχωρώντας όμως ακόμη ένα βήμα λέγοντας πώς θα κάνει θραύση.

Παπαδημούλης για “Πρώτο Θέμα”: Για αυτή τη συκοφαντική αθλιότητα έχουν ενημερωθεί οι δικηγόροι μου

«Ο Παπαδημούλης αγόρασε άλλα 6 ακίνητα το 2019, έφτασε τα 38»….νομίζω ότι το αυριανό Πρώτο Θέμα θα κάνει θραύση», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως η εφημερίδα καθώς και το σάιτ protothema.gr που χαρακτηρίζεται από δημοσιεύματα που στοχοποιούν προσωπικά πολιτικούς ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη στον Παύλο Πολάκη.

Είχε γράψει τότε το Πρώτο Θέμα για το fake news του σάιτ «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων», και την επιστολή του δικηγόρου του κ. Πολάκη προς την εφημερίδα:

“Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»  Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά.”

Παναγιώτης Δρίβας