• 24 Ιανουαρίου, 2022

Ντουμπάϊ: Πάνω από 60.000 tweets για το ρεβεγιόν των προνομιούχων…και συνεχίζει

 Ντουμπάϊ: Πάνω από 60.000 tweets για το ρεβεγιόν των προνομιούχων…και συνεχίζει

Μπορεί ο πλανήτης να άλλαξε χρόνο με μέτρα και αποστάσεις, σε μια ιστορική Πρωτοχρονιά, ωστόσο η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική στο Ντουμπάι, με τις εικόνες να θυμίζουν ρεβεγιόν εποχών… ΠΑΣΟΚ. Δεκάδες Έλληνες σελέμπριτι και επιφανείς της κοσμικής Αθήνας βρέθηκαν στη “πολυτελή φούσκα” που δημιούργησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να γιορτάσουν εκτός καραντίνας σε συνθήκες χλιδής και πολυτέλειας.

Πανελλήνια οργή για τους Έλληνες που έκαναν άνετοι ρεβεγιόν στο Ντουμπάι |  newsbreak

Το Ντουμπάϊ κυριαρχεί στα social media και μέχρι το πρωί του Σαββάτου πάνω από 60.000 χρήστες είχαν γράψει κάτι σχετικά με το πάρτι-ρεβεγιόν των προνομιούχων Αθηναίων.

https://twitter.com/Marka149133376/status/1345125128217260036?s=20

Την προηγούμενη εβδομάδα, το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο, που γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές, τις οποίες είχε φροντίσει να διαφημίσει με καμπάνιες, για όσους έχουν φυσικά το χρήμα για να φτάσουν εκεί. Έτσι, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες έστελναν μήνυμα 6 για να δουν λίγους συγγενείς υπό τις αυστηρές οδηγίες της Πολιτείας, άλλοι βρίσκονταν στο Nammos και σε άλλα μεγάλα κλαμπ των Εμιράτων, σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”.

H τουριστική καμπάνια του Ντουμπάι για τη σεζόν, φέρει το μήνυμα “we are open”.

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχει λάβει το Ντουμπάι, οι τουρίστες από την Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 2 COVID‑19 PCR test, ένα 96 ώρες πριν την αναχώρησή τους, και ακόμη ένα με την άφιξή τους στο Εμιράτο. Ο επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μέχρι το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ που κάνει στη χώρα.