• 10 Μαΐου, 2021

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τηρήστε τα μέτρα, η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει με ανέκδοτο…

 Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τηρήστε τα μέτρα, η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει με ανέκδοτο…

Σήμα κινδύνου από τη διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου. «Σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει ανέκδοτο με το τι μπορεί να ζήσει και το δικό μας Νοσοκομείο», αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου προς τους πολίτες.

«Αν στο πρώτο lockdown είχαμε ελάχιστη διασπορά, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα υποτιμάμε… Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή μας και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας», αναφέρει η ανακοίνωση. Ολόκληρη η ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

Μόνο 10 κενές ΜΕΘ για περιστατικά κοροναϊού στη Θεσσαλονίκη – Οι διαθέσιμες κλίνες σε όλη τη χώρα

“Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή μας και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα τείνει να ξεφύγει με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να δέχεται αυξημένα εμπύρετα περιστατικά που δίνουν θετικό test.

Προφανώς ΟΛΟΙ μας δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς μπορεί να συμβεί εκ του γεγονότος και μόνο ότι οι συμπολίτες μας ‘’μετρούν’’ πόσα κρούσματα υπάρχουν στην περιοχή μας, αγνοώντας τις όποιες οδηγίες προφύλαξης. Καλούμε τους συμπολίτες/σες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες εντός και εκτός του Νοσοκομείου, διότι σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει ανέκδοτο με το τι μπορεί να ζήσει και το δικό μας Νοσοκομείο, καθότι αν στο πρώτο lockdown είχαμε ελάχιστη διασπορά, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα υποτιμάμε…”.

Πηγή: agrinionews.gr