• 22 Ιανουαρίου, 2022

Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση με κοροναϊό

 Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση με κοροναϊό

Θετικός στον κοροναϊό εντοπίστηκε ο Νίκος Βέρτης, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει τα τελευταία χρόνια.


Ο γνωστός τραγουδιστής με μήνυμά του στο Instagram ανέφερε πως λίγο πριν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, συγκεκριμένα δυο μέρες πριν εμβολιαστεί, ο κοροναϊός… τον πρόλαβε και έτσι νόσησε.

Ο ίδιος ανέφερε πως περνάει τη νόσο με πολύ ήπια συμπτώματα, ενώ υπογράμμισε πως από την παραμονή των Χριστουγέννων θα επιστρέψει ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, για να πραγματοποιηθεί κανονικά το εορταστικό πρόγραμμα.

Το μήνυμα του Νίκου Βέρτη

Αγαπημένοι μου φίλοι,

σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας!

Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση!

Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συνάχι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!!

Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!


Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη στο Instagram