Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία μέσα στον πανικό της προσβάλει τους νέους και τις νέες

 Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία μέσα στον πανικό της προσβάλει τους νέους και τις νέες

Η Νέα Δημοκρατία μέσα στον πανικό της προσβάλει τους νέους και τις νέες. Τις μαθήτριες/τες για τους οποίους επιφυλάσσει ένα μέλλον δυσοίωνο με τις πολιτικές της. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτούς που εδώ και δύο χρόνια έχουν βάλει τη νέα γενιά στο στόχαστρο γιατί την φοβούνται.

Τη νεολαία που ξυλοκοπούσαν στα πάρκα και τις πλατείες, τους μαθητές και τις μαθήτριες που απέκοψαν από τα δημόσια ΑΕΙ με την ελάχιστη βάση εισαγωγής της κ. Κεραμέως.

Όμως οι 16χρονοι και 16χρονες δεν είναι άβουλα όντα· έχουν άποψη, έχουν γνώσεις, έχουν φωνή κι αυτή τη φωνή η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη σέβονται, την ακούν, την υπολογίζουν.

Για τη Νέα Δημοκρατία όταν είσαι 15 ή 16 χρονών είσαι ό,τι πρέπει για πελατεία των ιδιωτικών κολλεγίων αλλά δεν έχεις την ικανότητα να συμμετέχεις, να αγωνίζεσαι και να επιλέγεις ένα διαφορετικό μέλλον. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσουν να ακούν τις αγωνίες των νέων, να μάχονται για μια διαφορετική προοπτική για τη νέα γενιά.

Σε αυτή τη μάχη καλούμε κάθε νέο και νέα να μπει μπροστά, παίρνοντας στα χέρια τις τύχες του, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές της 15ης Μαΐου.

apostolos.staikos