• 26 Ιανουαρίου, 2022

Νέο βιβλίο για τη Μελάνια Τραμπ – “Ψευδείς πληροφορίες και πηγές”

 Νέο βιβλίο για τη Μελάνια Τραμπ – “Ψευδείς πληροφορίες και πηγές”

Επαναδιαπραγματευόταν το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ντόναλντ Τραμπ η Μελάνια και γι’ αυτό καθυστέρησε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο το 2017 υποστηρίζει νέο βιβλίο για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η συγγραφέας του βιβλίου «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump», Μέρι Τζόρνταν επικαλείται πηγές κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ και αναφέρει ότι πρόθεση της Μελάνια ήταν να «τροποποιήσει την οικονομική της συμφωνία με τον σύζυγό της», ενώ η ίδια η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου ανέφερε ως αιτία της καθυστέρησης μετάβασης στον Λευκό Οίκο τη «φροντίδα του γιου της, Μπάρον».

Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι η Μελάνια Τραμπ χρειαζόταν χρόνο για να ηρεμήσει μετά τις υποτιθέμενες σεξουαλικές ατασθαλίες του προέδρου των ΗΠΑ.

Η Μέρι Τζόρνταν γράφει ότι τρία άτομα κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζονται ότι το νέο προγαμιαίο συμβόλαιο διασφάλισε ότι ο Μπάρον δεν θα αποκλειστεί από τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Ήθελε να αποδείξει γραπτώς ότι όσον αφορά τις οικονομικές ευκαιρίες και την κληρονομιά, ο Μπάρον θα αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ίσος με τα άλλα τρία παιδιά του Τραμπ» γράφει η Τζόρνταν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως την υποστήριξή του στην ιδέα της προστασίας της περιουσίας κάποιου με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ διέψευσε, σύμφωνα με το CNN, όσα υποστηρίζονται στο βιβλίο και ανέφερε:

«Ένα ακόμη βιβλίο για την κυρία Τραμπ με ψευδείς πληροφορίες και πηγές.

»Αυτό το βιβλίο ανήκει στο είδος της φαντασίας» δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Η καθυστέρηση της Μελάνια Τραμπ να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον είχε αποδοθεί κυρίως στην ανησυχία της για τη διατήρηση όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή για τον γιο της, Μπάρον, 10 ετών τότε μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές.

Η επιθυμία της να επιτρέψει στον Μπάρον να ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε συζητήσεις, πολιτικά ερωτήματα και υποθέσεις σχετικά με τον γάμο της.