• 29 Ιανουαρίου, 2022

Νέο βίντεο σοκ από το Τρίερ: Η στιγμή που το τζιπ περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σπέρνει το θάνατο (vid)

 Νέο βίντεο σοκ από το Τρίερ: Η στιγμή που το τζιπ περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σπέρνει το θάνατο (vid)

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τους υπάλληλους σε ένα καφέ στο Τρίερ να τρέχουν έντρομοι όταν το τζιπ που οδηγούσε ένας Γερμανός ηλικίας 51 ετών περνάει μπροστά από τον πεζόδρομο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θερίζει ζωές.

Όπως φαίνεται από πλάνα που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, το τζιπ διασχίζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον πεζόδρομο καταδιώκοντας τα θύματα του. Οι υπάλληλοι έντρομοι πηδούν τον πάγκο ενώ και ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να δει τι έχει συμβεί.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (1/12), όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 51χρονος έπεσε πάνω σε πεζούς στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης Τρίερ στη Γερμανία και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 5 ανθρώπων ανάμεσα τους και ένας 46χρονος Έλληνας μαζί με το οκτώ εβδομάδων κοριτσάκι του, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 15 άτομα.

Ο οδηγός ένας Γερμανός ηλικίας 51 ετών, κάτοικος της πόλης, όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, κατηύθυνε το αυτοκίνητό του, στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν, ένα SUV μάρκας Range Rover, προς τους πεζούς, με ταχύτητα 70-80 χλμ./ώρα, την οποία δεν ανέκοψε. Επί τέσσερα λεπτά έκανε μάλιστα ζιγκ-ζαγκ καταδιώκοντας πεζούς σε διαδρομή ενός χιλιομέτρου, μέχρι την Porta Nigra, το κεντρικό ρωμαϊκό μνημείο της πόλης.