Νέο σενάριο για την γυναικοκτονία στο Περιστέρι – “Ήταν νεκρή αλλά η μητέρα νόμιζε ότι κοιμόταν”

 Νέο σενάριο για την γυναικοκτονία στο Περιστέρι – “Ήταν νεκρή αλλά η μητέρα νόμιζε ότι κοιμόταν”

Μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατο φαίνεται πως είχε η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Περιστέρι, με τη δολοφονία της να στοιχειοθετεί μια νέα γυναικοκτονία, την τρίτη μέσα σε 48 ώρες. 

Την 17χρονη βρήκαν νεκρή, πάνω στο κρεβάτι της, η μητέρα και η αδελφή της όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στο Περιστέρι. Κατά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο δωμάτιο της 17χρονης, υπήρχε η εικόνα ασφυκτικού θανάτου μετά από πάλη με τον δράστη.

«Ήταν νεκρή πριν φύγει η μητέρα της, νόμιζε ότι κοιμόταν»

Σύμφωνα με σενάριο που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της. Λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Όπως είπε η μητέρα στην αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει. Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες φίλων του, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα της 17χρονης, εντοπίστηκαν εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης, καθώς και γρατσουνιές στο μάγουλο, ενδείξεις ότι ο δράστης της είχε κλείσει τους αεροφόρους αγωγούς για να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ και τα υπόλοιπα στοιχεία και κυρίως οι διάσπαρτοι μώλωπες, δείχνουν πως το κορίτσι πάλεψε πριν πεθάνει.

Θεόκριτος Αργυριάδης