• 13 Απριλίου, 2021

Νέο περιστατικό με Φουρθιώτη – Ζήτησε να συλλάβουν φωτορεπόρτερ

 Νέο περιστατικό με Φουρθιώτη – Ζήτησε να συλλάβουν φωτορεπόρτερ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, όταν φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Documento φωτογράφισε το υπηρεσιακό όχημα που επέβαινε ο παρουσιαστής και την συνοδεία του.

Ο κ. Φουρθιώτης ζήτησε από την φρουρά των Δικαστηρίων τη σύλληψή του και ακολούθησε ένας κύκλος αντεγκλήσεων μεταξύ του φωτορεπόρτερ, της δικηγόρου του παρουσιαστή και των αστυνομικών, αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος για σύλληψη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο περιστατικό ενεπλάκη και αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να κράτησε τον φωτορεπόρτερ, χωρίς όμως να τον συλλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αξιωματικός που ήταν στο σημείο δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια και ενημέρωσε και τις δύο πλευρές πως εάν επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών υπήρξε μεγάλη αντίδραση από τον παρουσιαστή, όταν αποκαλύφθηκε πως του έχει παραχωρηθεί αστυνομική συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών, πολυτελές υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ περιπολικό φρουρεί σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του στον Διόνυσο.