• 27 Ιανουαρίου, 2022

Νέο επεισόδιο με Τζόκοβιτς στην Αυστραλία – Το “χαρτί” των δικηγόρων του

 Νέο επεισόδιο με Τζόκοβιτς στην Αυστραλία – Το “χαρτί” των δικηγόρων του

Να προπονηθεί σε ένα γήπεδο ζήτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στην Μελβούρνη, αλλά οι αρχές της χώρας δεν τού το επέτρεψαν.

Στο μεταξύ το BBC αποκαλύπτει ισχυρισμό των δικηγόρων του ότι ο Σέρβος τενίστας είχε κολλήσει κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου και γι αυτό έλαβε ιατρική εξαίρεση από τον εμβολιασμό και πήγε στην Αυστραλία.

Γερμανικά ΜΜΕ – Αυτός είναι ο πατέρας των αρνητών στην Ελλάδα

«Το αποτέλεσμα του πρώτου PCR test του Τζόκοβιτς, το οποίο ήταν θετικό στον κορωνοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου», υποστηρίζουν οι δικηγόροι του.

Στον Τζόκοβιτς απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αυστραλία, μόλις έφθασε αεροπορικώς στη Μελβούρνη προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, με την ελπίδα οι δικηγόροι του να κερδίσουν τη δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή στο Australian Open.

Η προσφυγή που έχει καταθέσει εκδικάζεται τη Δευτέρα.

«Η ημερομηνία του πρώτου θετικού τεστ Covid PCR καταγράφηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2021», ανέφεραν. Στον Τζόκοβιτς απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αυστραλία αφού προσγειώθηκε στη Μελβούρνη αυτή την εβδομάδα για να παίξει στο Aυστραλιανό Open και το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις,