• 20 Ιουνίου, 2021

Νεκρός 62χρονος στη Μαγνησία, από έμφραγμα – 12 ώρες πριν είχε κάνει το εμβόλιο

 Νεκρός 62χρονος στη Μαγνησία, από έμφραγμα – 12 ώρες πριν είχε κάνει το εμβόλιο

62 χρονος από τον Αλμυρό Μαγνησίας έχασε τη ζωή του την Παρασκευή ενώ είχαν περάσει 12 ώρες από τον εμβολιασμό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνθρωπος αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και στα χέρια.

Διεξάγεται Ερευνα για συσχέτιση με τον εμβολιασμό

Το έμφραγμα καταγράφηκε ως επίσημη αιτία θανάτου, ωστόσο οι οικείοι του εκφράζουν ανησυχίες πως σχετίζεται με το εμβόλιο και ζητούν την διερεύνηση του θέματος.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr ο 62χρονος αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνoϊού, επικοινώνησε με έναν φίλο του και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Συγκεκριμένα του ανέφερε ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια. 

Ο φίλος του, που φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, μετέβη άμεσα στο σπίτι του 62χρονου. Εκεί έμεινε μέχρι τις 4.30 το πρωί όπου και αποχώρησε αφού ο 62χρονος είχε κοιμηθεί. Στις 9.05 το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν παραπονέθηκε για κάποιον πόνο. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κανόνισαν να συναντηθούν και έτσι ο φίλος βρέθηκε 30 λεπτά αργότερα στο σπίτι του 62χρονου, όπου τον εντόπισε νεκρό.

Πηγή: e-thessalia.gr