• 3 Αυγούστου, 2021

Νέες περιπέτειες για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απορρίφθηκε το αίτημα για άρση της κηδεμονίας της

 Νέες περιπέτειες για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απορρίφθηκε το αίτημα για άρση της κηδεμονίας της

Ατελείωτη φαίνεται να είναι η περιπέτεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την κηδεμονία της, καθώς δικαστής του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημά της να σταματήσει αυτή (σ.σ. η κηδεμονία) από τον πατέρα της.

Ο δικηγόρος της 39χρονης, Σάμιουελ Ίνγκαμ, είχε ζήτησε από το δικαστήριο να άρει την απόφαση να διαχειρίζεται την περιουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η ίδια κατήγγειλε ότι πατέρας την κακομεταχειρίζεται και ελέγχει πλήρως τη ζωή της από το 2008. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε, ότι δεν της επιτρέπεται να κάνει παιδί ή να πηγαίνει οπουδήποτε με τον σύντροφό της, να βλέπει φίλους και να μιλάει στα μέσα ενημέρωσης.

Προσπάθησε να πείσει ότι εφόσον θεωρείται ικανή να εργαστεί, θα πρέπει να θεωρείται ικανή να έχει τον έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της. «Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα» σημείωσε.

Ο 68χρονος κηδεμόνας αρνήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για τους περιορισμούς στην ιδιωτική ζωή της κόρης του, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές της υποθέσεις από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν παραιτήθηκε λόγω υγείας από αυτόν τον ρόλο, τον οποίο ανέλαβε η -πρώην- μάνατζερ της τραγουδίστριας, Τζόντι Μοντγκόμερι. 

«Η κ. Σπίαρς αποκάλυψε τις συνεχιζόμενες διαφωνίες της με την κ. Μοντγκόμερι σχετικά με την ιατρική περίθαλψη και άλλα θέματα προσωπικής φροντίδας» απαντά όμως ο δικηγόρος της πρώτης. «Η κ. Μοντγκόμερι υπήρξε ακούραστη υπέρμαχος της Μπρίτνεϊ και της ευημερίας της» ισχυρίζεται η δικηγόρος της Μοντγκόμερι.

Πηγή: The Guardian