Νέες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα: “Η μαμά του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού”

 Νέες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα: “Η μαμά του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού”

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τους γονείς τους Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που ανέφερε πως η Τζωρτζίνα είχε υποστεί κακοποίηση φέρεται να έκανε η μητέρα του 30χρονου πατέρα της.

Γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, που μίλησε θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία της στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 την Παρασκευή (29/4) υποστήριξε πως η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, έκανε την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για κακοποίηση της άτυχης Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μαρτυρία, το τότε λίγων μηνών μωρό έχει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Όπως υποστήριξε η ίδια μάρτυρας, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και των παιδιών του με την μητέρα του και γιαγιά τους ήταν περιορισμένη, λόγω των πιέσεων που ασκούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η γυναίκα που αποκάλυψε ποιος είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε τα εξής:

  • Ερώτηση: Εσείς γνωρίζετε την οικογένεια του Μάνου;
  • Απάντηση: Την γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε παρά πολλά… Μου έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές.

«Ο Μάνος ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μια φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό δεν ήθελε να φύγει απ’ τη γιαγιά όταν άκουσε ότι ”θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά, να πας στο σπίτι”. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει» επεσήμανε.

«Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα -αυτά που έχουμε πάθει, που έκανε- η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο ”Χαμόγελο του Παιδιού”, ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια. Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι» ανέφερε η μάρτυρας.

  • Ερώτηση: Πού είδε μελανιές δηλαδή στο σώμα του παιδιού;
  • Απάντηση: Στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στο Μάνο, και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, (σημ: τον) έφερνε στα «μέτρα» της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα γι’ αυτή, για τη Ρούλα».

Χρήστος Σταθόπουλος